Content voor Ingelogde Gebruikers

Ik ben Sunar...

…en ik wil u hartelijk welkom heten bij smullen met Sunar. Ik kom uit Thailand (Surin provincie) en ben werkzaam als kok in een thais restaurant in hartje Amsterdam en heb altijd de droom gehad om voor mezelf te beginnen en de mensen te laten genieten van mijn kookkunsten. Ik woon inmiddels 27 jaar in Nederland, ben gehuwd en heb een dochter.

Mijn man (Paul) zal mij gaan assisteren met de levering van de door mij gekookte gerechten en zorgen voor het up to date houden van de website.

Ahaan aroy!

Smullen met Sunar

De basis van Thais eten is vers, gezond en niet te vergeten boordevol smaak. Onze maaltijden worden elke dag vers bereid en wij maken gebruik van dagverse producten. De curry’s maken wij ook zelf zodat u van een heerlijke en gezonde maaltijd kunt genieten. Wij staan dan ook garant voor een authentieke Thaise beleving bij u thuis.

Iets te vieren?

Wij verzorgen graag de catering voor uw feest!

Scroll naar boven